La Formatgeria

Formatges a CanCerilles
A la formatgeria de Can Cerilles trobaràs tota classe de formatges alguns d’ells es poden adquirir sencers, d’altres en podeu adquirir porcions i, finalment us podem preparar safates de formatges amb els tipus que més us agradin, les nostres safates van combinades amb nous,aranyons, panses. També podeu completar-les amb  torradetes i melmelades així com altres productes que trobareu a l’apartat  gourmet.

Formatges curats o secs tant de cabra com de vaca.  Montedelareina i  flor de Esgueva són algunes de les marques que  tenim. També trobareu parmesà per poder combinar a les amanides o ratllar-lo sobre la pasta. I si voleu emmentals a Can Cerilles trobareu Leerdammer.

Formatges  semi-secs com el Boufard i algunes varietats de García Baquero, ideals per qui no li agrada el gust del formatge massa fort. Dintre els formtages semi-secs  també comptem amb el famós  formatge de búfala de l’Empordà.

Si voleu peces senceres el  formatge de cabra de la Garrotxa o d’ovella de Cantonigròs tenen la mida justa per poder-los adquirir en aquest format.

Formatges Can Cerilles

Formatges tendres tant de vaca com de cabra del tipus ventero

Formatges frescos amb aquesta varietat tenim formatge baix en sal i de règim.

Formatges blaus com el Roquefort de Papillon

Formatges afruitats, és la novetat en el món dels formatges en tenim de mango, pinya i aranyons, aquest darrer és ideal per untar amb torradetes o pans de panses. També tenim formatge amb nous i fins i tot amb mostassa.

Formatges cremosos com el Brie de Chammois d’or.

Comments are closed