Can Cerilles

cancerillesinterior
 ”A Can Cerilles fem una aposta  per la qualitat i proximitat dels nostres productes. Creiem en els productes de la terra,  per això criem els animals a la granja familiar,  fem l’especejament aquí a  l’obrador de Can Cerilles mateix.

Escollim les millors peces del porc i treballem sempre de la mateixa forma per tal de poder  garantir un bon producte artesanal i de tota confiança.”

Josep Terradellas

Can Cerilles 100 anys

Enrere queden aquells temps en que en Josep Terradellas i la Mercè Vilardell arribaven a  Manlleu. Venien del Moianès i van obrir la seva botiga de queviures i de  venda de vi “a doll” al carrer de l’horta d’en Font.

La Mercè era molt prima:  “prima com una cerilla”  fet que va  ajudar a que el motiu del nou establiment  resultés  fàcil  d’inventar i,  ràpidament tothom el conegués com a “Can cerilles”.

Més endavant , i  coincidint amb el trasllat de la botiga al carrer de la cavalleria, en Josep Terradellas  fill   fou qui  va aprendre a “desfer” el porc a Can Puig i així va començar la venda de  la llonganissa, del fuet i de tota mena de productes curats  i Can Cerilles es va convertir  en una de les principals cansaladeries del municipi.

 

Can Cerilles va agafar anomenada pels seus embotits i , avui dia és una  de les xarcuteries de referència a la plana de Vic i la seva fama s’estén més enllà de la nostra comarca.

De tot plegat ja en fa més de 100 anys, el temps i les generacions han passat  però tal i com afirma en Josep Terradellas (nét del fundador)  els productes que hi trobareu són els de tota la vida amb la qualitat i el servei de sempre.

La nostra especialitat és la llonganissa, el fuet i la somalla i també elaborem altres embotits curats i cuits.

Fa uns quants anys vam introduir la secció de la formatgeria i també podeu trobar un extensa gamma de productes pels més gourmets de la casa com foies i patés, melmelades, i una àmplia selecció de vins, oli i vinagres per poder combinar amb tota mena de carn i embotits.

         

Comments are closed